• 072 2600 035
  • info@camp-it.nl
  • DutchEnglishFrenchGerman

Westfalia campers

Comfortabel op vakantie

Ook voor Westfalia campers moet u bij Camp-it zijn. Wij hebben een ruime keuze en leveren maatwerk. Dit doen we voor Westfalia, maar ook voor VW en andere automerken. Onze specialiteit is het ombouwen van personenbusjes tot campers. Die richten we volledig in: met een watertank, bed en keukentje. Doordat we meer dan 30 jaar ervaring hebben, weten wij precies wat wel en niet werkt. Hier houden we dan ook rekening mee. Zo kiezen wij voor aluminium roldeurtjes, omdat deze minder plaats innemen en moet kunnen openklappen bij het rijden. Zulke campers wilt u toch ook?

Sterk in kwaliteit

Voor ons is het belangrijk om kwalitatief hoogwaardige producten af te leveren. Op die manier kunnen we u garanderen dat u lang plezier heeft van uw Westfalia. Bovendien hoeft u op vakantie dan niet langs de garage. Zo plaatsen we bij voorkeur een koelkast van Weaco, een topmerk. En gaat u voor hefdaken op uw Westfalia, dan gebruiken we rvs scharnieren en degelijk tentdoek van het bekende merk Ten Kate. Op die manier krijgt u de beste kwaliteit voor uw campers.

Westfalia campers

Expert in campers

Wij zijn niet het enige bedrijf dat u kan helpen met de aanschaf van Westfalia campers. U kunt ook bij een ander terecht. Toch hopen we dat u alsnog voor ons zult kiezen, want wij bieden u en uw camper net dat beetje meer. Wij zijn namelijk expert als het gaat om campers en dat merkt u aan het volgende:

  • Onze ervaren specialisten kennen de wet- en regelgeving op dit vlak.
  • U krijgt bij ons altijd maatwerk dat past bij uw wensen en de beste kwaliteit.
  • Vooraf sturen we u een heldere offerte, zodat u precies weet wat u moet betalen.
  • Heeft u de geschikte Westfalia bus nog niet gevonden? Wij helpen u graag!
  • Wij bieden u een ruime keuze uit diverse kleuren, stoffen en gordijnen.

Ontdek onze Westfalia campers

U koopt niet zomaar een Westfalia. Het is een investering en hier wilt u goed geïnformeerd over zijn. Daarom raden wij u aan ook eens op onze projectenpagina te kijken. Hier vindt u foto’s van andere campers die we verbouwd hebben. Dit geeft u een idee van wat we voor u kunnen gaan doen. Voor vragen kunt u ook altijd bellen naar 072-2600035. Neem gerust contact op, ook als u een afspraak wilt maken of vrijblijvend advies wenst. Hiervoor mag u ook naar info@camp-it.nl mailen. Voor Westfalia campers bent u bij ons op de juiste plek!