• 072 2600 035
  • info@camp-it.nl
  • DutchEnglishFrenchGerman

Volkswagen T5

Uniek omgebouwde Volkswagenbusjes

We kunnen ons na meer dan 30 jaar ervaring wel specialisten noemen in het ombouwen van Volkwagenbusjes.

Voor de Volkswagen T5 hebben we een unieke klap/zitbank ontwikkeld door het roll-on, roll-off systeem. Door dit systeem blijft er een zee van ruimte over omdat de leuning en achterkussen uit één deel bestaat waardoor de gehele bank 50 cm naar achteren geplaatst wordt.

Onze werkplaats

Het gehele interieur wordt in eigen beheer in onze werkplaats gefabriceerd met oog voor kwaliteit, details en afwerking. De gehele inbouw wordt door ons geheel zelf gefabriceerd met hoogwaardige 15 mm lichtgewicht ‘Saba-plaat’ bekleed met een 0.6 mm prima schoon te maken en zeer krasbestendige HPL toplaag met een ruime keuze uit maar liefst 225 kleuren. Ook is er een mogelijkheid om kleuren in het interieur te combineren.

Het slaap-hefdak is inclusief versterkingsraam met een 300 grams Ten Kate daktent en RVS scharnieren uitgevoerd. Het geheel wordt zonder enige inspanning geopend doormiddel van gasveren.

Keuken, Kastjes en het interieur

De kastjes in het interieur hang/leg/keuken worden voorzien van roldeurtjes. Deze geven meer bewegings-/toegangsruimte en kunnen niet lastig openklappen tijdens het rijden. De lades worden voorzien van 3D lade geleiders waardoor de lades soepel in en uit geschoven kunnen worden.

Voor de koelkast hebben we gekozen voor de beste… een ‘Weaco’ met compressor.

Een RVS spoelbak met kraan en een tweevlams kooktoestel met pi’zo-ontsteking wordt door een tweedelige glasplaat afgesloten en zorgt voor een harmonieus geheel.

We hebben een ruime keuze uit bekleding en gordijnstoffen in diverse kleuren.

Vanzelfsprekend is standaard een draaiconsole onder de passagiersstoel om deze bij het interieur te betrekken.

Volkswagen T5

VW Werkplaats

Het 230 volt elektra-systeem heeft voor de nodige veiligheid een aardlek met een buiten ‘cee-aansluiting’ met binnen-stopcontacten.

Een “Victron druppellader” zorgt ervoor dat de 12 volt interieur-accu opgeladen wordt.

De start en de interieur-accu worden tevens opgeladen tijdens het rijden.

Dit genoemde interieur inclusief hefdak en elektrische installatie compleet ingebouwd voor € 13.950.-