• 072 2600 035
  • info@camp-it.nl
  • DutchEnglishFrenchGerman

Camper bouw

Kampeerauto op maat

Voor camper bouw bent u bij Camp-it aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar zijn wij de binnenbusarchitect die elk merk bedrijfswagen kan omtoveren in een prachtige kampeerauto. Wij zorgen ervoor dat er volledig aan uw wensen wordt voldaan. Misschien heeft u al ideeƫn voor uw camper? Dan nemen we die graag met u door. En anders geven we u graag advies over de mogelijkheden en inrichting. Wij nemen u de bouw volledig uit handen, zodat u alleen nog maar uw reis hoeft uit te stippelen!

Camper bouw

Altijd de beste kwaliteit

Voor ons is het heel belangrijk om de beste kwaliteit te leveren bij de bouw van uw camper. Daarom fabriceren wij zelf de gehele inbouw. Dit doen we met een lichtgewicht Saba-plaat van 15 mm, die is voorzien van een 0,6 mm HPL toplaag. Deze laag is goed schoon te maken, krasbestendig en verkrijgbaar in maar liefst 225 verschillende kleuren. Uiteraard kunt u ook zelf kleurencombinaties maken. Onze producten zijn duurzaam en een camper van ons gaat vele jaren mee. Ervaar het zelf!

Camper ombouwen

Specialist in VW bussen

Hoewel we ieder merk voor u kunnen verbouwen en inrichten, zijn we bijzonder gespecialiseerd in de bouw van Volkswagenbusjes voor kampeerdoeleinden. Zo hebben we een unieke klap- en zitbank ontwikkeld. Hierdoor houdt u veel ruimte over. Ook is het mogelijk om een slaap-hefdak te plaatsen voor meer ruimte. In de keuken plaatsen we het beste merk koelkast (Weaco), een rvs spoelbak en een kookstel met twee pitten. Zo wordt kamperen dankzij onze bouw alsnog een luxe ervaring!

30 jaar expert in camper bouw

Doordat wij maar liefst 30 jaar ervaring hebben, weten we precies waar we op moeten letten bij camper bouw. Dat heeft voor u veel voordelen, want we kunnen u daardoor de beste service bieden. En dat is nog niet alles:

  • U kunt bij ons de gehele inrichting naar keuze samenstellen.
  • Heeft u zelf nog geen gebruikte auto? Dan gaan we graag voor u op zoek.
  • Wij zorgen voor een zo economisch mogelijke bouw en inrichting.
  • U betaalt een vast laag bedrijf voor de vaste lasten, vaak is dit 35 euro per maand.
  • Wij hanteren scherpe prijzen, zodat een camper van ons voor iedereen haalbaar is.

Interesse in ons?

Spreekt ons aanbod u aan en wilt u graag weten wat er mogelijk is voor uw camper? Dan kunt u op onze website voorbeelden van ons eerdere werk zien. Wij gaan ook graag aan de slag met de bouw van uw droomwagen. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 072-2600035 of stuur een e-mail naar info@camp-it.nl. U mag ook een bericht achterlaten via ons contactformulier en wij zullen spoedig antwoorden. Voor de specialist in camper bouw bent u bij ons aan het juiste adres!